Vælg en side

Prissammenligning D2+D4+D5 bådvarmere kontra samme som bilvarmer.

 

Mange spørger os: ”Hvorfor er en bådvarmer dyrere enden bilvarmer?”

Det er den heller ikke. Forskellen ligger i hvor meget tilbehør, der er med.

Når vi leverer f.eks. en bådvarmer D 2, er der (foruden den rustfri kasse/alt. rustfri monteringskonsol) følgende udstyr med som IKKE følger med en bilvarmer. 1 digital betjeningspanel, komplet brændstofsystem 10 meter, endekappe til montering af luftslange, forbrændingsluftlyddæmper, 10 meter kabelstamme mellem varmer og betjeningspanel, 10 meter plus/minus kabel Ø 6 med tilhørende sikringsholder og sikring, speciel lyddæmpning af brændstofpumpe samt 4 meter lyddæmpende beskyttelsesslange til brændstofslange, diverse kabelsko, skruer m.m. Pris for varmer og alt det ovenstående tilbehør = 10.875,- inkl. moms

En bilvarmer indeholder 1 varmer og 1 brændstofpumpe ikke andet. Pris for den 6.993,75.

Så kan man købe en bilmonteringssats til 1.713,75 men skal huske, at denne IKKE indeholder betjeningsenhed. Den skal købes løs og koster 808,75 så blev prisen 9.516,25.

”Jamen den er stadig 1.359,- billigere, hvad er forskellen?

I bådvarmeren er der en rustfri syrefast monteringskasse alternativt en syrefast rustfri monteringskonsol, den mangler i bilvarmeren. I bådvarmeren er der 2 x 10 meter plus/minus kabel Ø 6 med speciel marine sikringsholder, den mangler i bilvarmeren. Bådvarmerens kabelstamme mellem varmer og panel er 10 meter, i bilvarmeren er den kun 4 meter og for tynd. Så den skal oftest forlænges med mulighed for fejl og vandindtrængning. Der er ingen tøjdæmpning af brændstofpumpe og brændstofslange i en bilvarmer. Der er ingen forbrændingsluftlyddæmper med i en bilvarmer monteringssats.

Så en bådvarmer ser dyrere ud, fordi den indeholder en masse nødvendige monteringsdele, som ikke indgår i en bilvarmer. Priser pr. April 2013.

P.S. For D 5 gælder, at marineudførslen komplet er billigere end en bilvarmer med bilkit.

KJØLLER

Hørskætten 6C
2630 Tåstrup

+45 35 82 95 00

Fra og med
mandag den 22. juni
er der åbent
mandag til torsdag 10 -16.30,
fredag, lørdag, søndag &
helligdage lukket