Vælg en side

Betjening til Varmere

Fjernbetjening: Der er 3 valgmuligheder, hvor GSM telefonbetjeningen nu er det mest brugte.

1) EasyStart R+. Rækker ca. 800m. Med indbygget 7 døgns ur og 3 tider (display i sender). Svar fra bil ved at vise temperaturen i vorgnen. Start/Stop knap/lampe og temperaturføler i bil medfølger. Ur unødvendigt.

2) EasyStart R. Med diodelampe men uden display i sender. Svar fra bil i diode. Start/stop knap/lampe inde i bil medfølger. Kan evt. kombineres med Ur = TeleStart T. Populær enkel fjernbetjening.

3) GSM Telefonbetjening. Dansk modtagerenhed monteres i vognen. Start/Stop knap/lampe i bil medfølger. Kræver et SIM kort fra teleselskab (TDC/Telia/Sonofon e.l). Samme pris som fjernbetjeningen R+. Telefonen rækker altid. Telefonbetjening er fremtiden, smart og enkelt. Nu billigere end R+ fjernbetjeningen.

UR EasyStart T er et 7 døgns ur med 3 forvalgstider. Display med menubjælke.
Eksempel: Fredag aften kan man bede om varmerstart mandag morgen.
MINI UR: 24 timers ur med 3 tider og enkelt betjening leveres stadig

FANMASTEREN vil normalt være standard på alle varmere fra os. Priserne uden Fanmaster er nævnt i parentes. Hvis en bil kører mange km og derfor aldrig har problemer med strømmen, kan Fanmasteren godt spares, – men biler med automatisk klimaanlæg skal, af tekniske årsager, næsten altid have Fanmaster. Bybilen skal altid have Fanmaster, (se under den mindre bil og bybilen).

Valg af bilvarmer ! De små 4 kW varmere er billigere og er til de små biler med små kabiner og motorer (1-1,6 l motorer). I større biler, eller små biler med store kabiner, vil de ikke kunne give varme nok, når vi får rigtig frostvejr og behovet er størst. De rækker i for og eftersæsonen og måske i Midteuropa, hvor frost er noget man kun har om natten. De fleste nyere biler har plads til den lille kompakte Eberspächer Hydronic.

KJØLLER

Hørskætten 6C
2630 Tåstrup

+45 35 82 95 00

Fra og med
mandag den 22. juni
er der åbent
mandag til torsdag 10 -16.30,
fredag, lørdag, søndag &
helligdage lukket