Vælg en side

Den mindre bil og bybilen

Kombinationen bybil og bilvarmer har aldrig været helt god, specielt hvis der kun køres korte ture. Strømforbruget har været for stort. I prospekter og vejledninger anbefales derfor ofte, at bilen helst skal køre lige så lang tid som bilvarmeren bruges, og det er jo sjældent realiteten med bybilen. Ekstra batteri og/eller jævnlige batteriopladninger med lader blev ofte nødvendigt.

Nu er strømproblemet løst med Fanmaster 204.

Hvordan ? En moderne bilvarmer bruger i drift til motor, brændstof og vandpumpe mellem 50 og 22W. I gennemsnit max. 40 W. Bilens blæsermotor (som tilsluttes) bruger, på trin 2, mellem ca. 70 og 100 W = ca. 2/3 af det samlede strømforbrug under varmerdrift. Ved at gå uden om blæsersystemets modstande/tyristorer ved hjælp af Fanmasteren, reduceres blæserens strømforbrug til mnellem 20 og 30 W. Ved hjælp af Fanmasteren formindskes strømforbruget under varmedrift med ca 50 % . På nogle biler lidt mere, – på andre lidt mindre, men rundt en halvering af strømforbruget under varmerdrift.

Så nu kan små (og store) bybiler også få glæde af en bilvarmer.

Ekstra batteri og/eller ladning, er ikke længere nødvendigt. Det er dog stadig (altid) en god idé med et så stort batteri som muligt til biler der kører få km. Hvis batterikonsollen ikke er fyldt helt ud med det nuværende batteri,- køb et større ved næste batteriskift. Er der start/strømproblemer,- skift til et godt batteri der fylder hele konsollen ud. Bilfabrikkerne har jo haft en idé med den store konsol.

Fanmasteren løser også monteringsproblemet i biler med moderne, automatiske klimaanlæg.

Det er lykken at komme ned til en varm bil med isfri ruder og varm, startvillig motor.

Ikke kun for chaufføren, – men også for brændstofforbruget (varmeren bruger mindre end koldstarten) og for miljøet. En lille 4 kW eller 5 kW varmer summer lidt når den er i gang. Bulder og røg fra varmeren, hører fortiden til.

KJØLLER

Hørskætten 6C
2630 Tåstrup

+45 35 82 95 00

Fra og med
mandag den 22. juni
er der åbent
mandag til torsdag 10 -16.30,
fredag, lørdag, søndag &
helligdage lukket