Vælg en side

VARME – KØL – KØKKEN – STRØM – BIL – BÅD

Vort speciale er komfort i mobile enheder d.v.s. biler, varevogne, entreprenørmaskiner samt ikke mindst lystbåde.

Vi koncentrerer os om brændstofdrevne varmeanlæg, kogeapparater, 12 og 24 volt drevne køleskabe og køleaggregater, samt den totale strømforsyning hertil, herunder avancerede batteriladere, strømsystemer m.m.

Vort idégrundlag

At markedsføre og servicere tekniske nicheprodukter, der kræver viden, vejledning, montering og service.
At være markedsledende og teknisk helt fremme/forrest på disse områder.

Virksomhedsprofil

Vi er et teknisk handelsfirma, der i forbindelse med leverancer og løsninger har rådgivningsvirksomhed og en velkendt stor servicefunktion med egne værksteder, servicebiler og egen udvikling af produkter og fittings.

Vi er en selvstændig, familieejet virksomhed, der i mere end 30 år har repræsenteret de førende producenter af komfortprodukter i Danmark og Skandinavien. Vi er 10 personer i Danmark og samarbejder tæt med kollegaer i Sverige og Norge.

Vi leverer til, og servicerer, de fleste større virksomheder i DK med bilvarmere og strømanlæg, og er markedsledende i bådbranchen indenfor opvarmning, køleanlæg og –skabe, kogeapparater og strømanlæg på 12/24 volt og 230 volt siden.

Vor tekniske salgsafdeling støttes af et stort lager med dag til dag leverancer, eget serviceværksted og monteringshaller med nyeste udstyr, samt 5 servicevogne (rullende værksteder).

Vi har lært

At selve produktet kun er ca. 50% af en færdig løsning, resten ligger i installationen og delene hertil, vejledning, information og efterservice.

At det er uhyre vigtigt at kunne afdække brugerens behov og forventninger for derved at kunne anvise det rigtige produkt til det rigtige brug og den rigtige pris – dette kræver ofte dialog.

At der stilles store krav til vort personale om fagkundskab og løbende efteruddannelse. Vore kunder forventer at vore medarbejdere er kompetente, og det stiller krav til vor personalepolitik.

KJØLLER

Hørskætten 6C
2630 Tåstrup

+45 35 82 95 00

Fra og med
mandag den 22. juni
er der åbent
mandag til torsdag 10 -16.30,
fredag, lørdag, søndag &
helligdage lukket