Vælg en side

Prispolitik

Først et par alvorsord om PRISEN

Der er mange slags priser alt efter kvalitet etc. og ofte ser vi “priser fra” eller prisen plus det og det nødvendige tilbehør. Vore priser er for den færdige vare. Lad os give et par eksempler:

Bilvarmere:

De fleste opgiver priser uden tanksugerør, uden konsol (afhængig af biltype), uden tilslutning til klimakontrol etc. Man skal altså selv lægge disse ting til prisen for at få totalprisen Vores pris er totalprisen, hvor alle disse ting er inkluderet. Der kommer altså ingen diverse monteringsdele oveni.

Batteriladere/skillerelæer:

Langt de fleste priser på batteriladere og skillerelæer opgives uden batterikabel, polsko, monteringsplade etc. Vore priser er komplet med 12 V og 230 V kabler, kabelsko, rustfri ophængningskonsol med rustfri skruer etc.

Bådvarmere:

“Bådvarmer til 8 meter båd med 4 meter luftslange og 1 luftudslip” siger nogle. “NEJ” siger vi. En bådvarmer til en båd på 8 meter behøver 9 meter luftslange og to luftudslip. Det betyder, prisen er lidt højere hos os, men der er det nødvendige med, så totalprisen er den samme, og så får du det hele på én gang.

Køleanlæg:

De fleste opgiver prisen uden monteringskonsol (selvom 9 ud af 10 skal bruge den). Vore anlæg er altid komplette med monteringskonsol, sikringsholder, skruer etc etc. Prisen er derfor umiddelbart lidt højere hos os, men det hele er med, så totalprisen er den samme eller måske lavere hos os. Og det er nemmere at få det hele på én gang.

INTERNET HANDEL

En stadig voksende handelsform, som også vi gerne deltager i. Desværre ser vi ofte, at folk bliver snydt. Den der meget billige ENO-ovn, der var afbilledet, var jo ikke lige den type, der var i kartonen, man åbnede, og i øvrigt manglede balanceophæng og niplen passer ikke til danske slanger. Det billige Isotherm køleanlæg, viste sig at være den udgåede model etc. Eksemplerne er desværre utallige. MEN der er også de mere seriøse udbydere, der tager en god vare og bruger den som lokkevare. Dette er kendt fra dagligvarehandlen. Man sælger kaffen til indkøbspris (nogle gange under) for at ”lokke” forbrugerne ind i butikken, hvor de så forhåbentlig køber noget mere, man kan tjene penge på. Disse slagtilbud dukker op og forsvinder uafbrudt, så det er umuligt at ændre sin hjemmeside i samme takt. Men test os !! Hvis du præsenterer os for en dokumenteret pris for et dokumenteret produkt så lad os se, om Ikke vi kan være med.

Konklusion:

Vore priser er altid på et produkt i høj eller højeste kvalitet, og altid med alt nødvendigt standardtilbehør inkluderet i prisen. Det ser lidt dyrere ud, men vi ved at konkurrencen er hård, så vi er konkurrrencedygtige på sammenlignelige produkter med samme udstyrsniveau.

Vil man købe “det billigste” er det altså ikke hos os. Her får man høj kvalitet, meget tilbehør, meget service til rimelige priser.

Priserne på denne hjemmeside er vejledende. Der forekommer lokale variationer, messepriser, fødselsdagstilbud, juleudsalg etc. Kontakt derfor vore forhandlere eller os for “dagsprisen”.

KJØLLER

Hørskætten 6C
2630 Tåstrup

+45 35 82 95 00

Fra og med
mandag den 22. juni
er der åbent
mandag til torsdag 10 -16.30,
fredag, lørdag, søndag &
helligdage lukket